Cornel Pasăre

Psiholog, Psihoterapeut & Povestitor

Sunt Cornel Gabriel Pasăre și povestea mea începe cu mult timp în urmă, atunci când curiozitatea m-a purtat pe aripile ei către descoperirea acestei vieți. Primii mei profesori au fost părinții mei. Ei au fost prima lumină care m-a călăuzit și m-a ajutat să devin ceea ce sunt azi.  Îi mulțumesc mamei mele de la care am învățat răbdarea, munca și onestitatea. Îi mulțumesc tatălui meu de la care am învățat să fiu puternic și curajos. Îi mulțumesc bunicii mele, care m-a crescut, de la care am învățat credința și speranța. Mulțumesc tuturor străbunilor mei pentru lumina vieții care vine de la ei. Vă mulțumesc!

Am descoperit povestea acestei vieți alături de prietenii mei. De la ei am învățat loialitatea și camaraderia. Ei m-au ajutat să înțeleg bucuria de a munci împreună și au trezit în mine dorința de a împărți cu ceilalți. Prieteni mei sunt ca şi frații mei. O familie. Vă mulțumesc!

Am învățat de la mulți profesori, iar acum am de ce să le mulțumesc. Ei m-au ajutat să înțeleg această lume, mi-au arătat taina scrisului şi a cititului. Au trezit curiozitatea şi bucuria descoperirii. M-au făcut să îmi pun întrebări și să caut răspunsuri. Ei au avut răbdarea și inteligența de a împărtăși din cunoașterea și înțelepciunea lor. Vă mulțumesc!

Curiozitatea și dorința de a ști mi-au purtat pașii către artele marțiale, Tai Chi și psihologie. Acestea m-au ajutat să îmi găsesc echilibrul interior, să mă conectez cu puterea internă și să înțeleg această lume în mod mai profund.

Psihologia și psihoterapia mi-au deschis un drum profesional fascinant. Pe acest drum am avut privilegiul de a mă conecta cu poveștile oamenilor, cu emoțiile lor, cu gândurile lor, cu sinele lor. O experiența unică pentru care sunt profund recunoscător. Pentru că poveștile nu încetează să mă fascineze.

îmi place să spun, mai degrabă, că ofer consultanță și consiliere acelor persoane care au ales să se descopere pe sine, să își exploreze potențialul și să își rescrie povestea și traseul vieții. Drumul autodescoperirii personale este, adeseori, provocator, însă te încurajez îți menții curiozitatea și să ceri ajutor și suport atunci când ai nevoie.

Sunt convins că orice proces de creștere personală presupune un bun echilibru între minte, emoție și corp. Experiența personală m-a convins că practica Tai Chi poate fi o cale către acest echilibru interior. Te invit să descoperi mai mult despre ceea ce înseamnă asta, aici (Primordial Tai Chi)

Ceea ce doresc să mai împărtășesc cu tine este pasiunea mea pentru ceai și pentru povești. De fapt, ceaiul în sine este o poveste care așteaptă să fie descoperită. Chiar dacă a trecut mult timp peste această pasiune legată de ceai, poveștile sale nu încetează să mă uimească. La fel se întâmplă și cu oamenii. Fiecare are o poveste care așteaptă să fie descoperită. Poveștile mă inspiră în permanență, de aceea este o bucurie pentru mine să împărtășesc poveștile acumulate în anii de experiență, pentru cei prezenți la conferințe, seminarii și workshop-uri.

Curiozitatea mă animă şi mă ajută să merg mai departe spre a descoperi frumusețea și profunzimea acestei vieți. Curiozitatea, bucuria și plăcerea descoperirii îmi sunt companioni.

îți stau la dispoziție cu suportul și compania de care ai nevoie în drumul auto descoperiri tale.