• Cabinet Individual de Psihologie

  Integrarea sexualității masculine

  Știi cum să transform energia ta sexuală masculină pentru o resursă? Ești conștient de faptul că tot Acest potențial personal se poate transforma în infinită sursă de creativitate și de putere personală? Vrei să afli cum într un mod simplu ușor și eficient poți dobândit controlul total al acestei resurse extraordinare?

  Detalii PROGRAMĂRI ŞI CONTACT
  Integrarea sexualității masculine

Știi cum să transform energia ta sexuală masculină pentru o resursă?

 

Ești conștient de faptul că tot acest potențial personal se poate transforma în infinită sursă de creativitate și de putere personală?

 

Vrei să afli cum într un mod simplu ușor și eficient poți  dobândit controlul total al acestei resurse extraordinare?

Integrarea sexualității masculine

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

Masculinitatea are câteva caracteristici speciale: voință, decizie, hotărâre, putere, fizică, intelect și o puternică energie internă. Toate acestea sunt rolul evoluției noastre ca și bărbați. Însă toate aceste lucruri au o sursă  internă, o resursă de energie cu un potențial aproape infinit, energia sexuală masculină.

Fiecare bărbat are obligația de a controla, în mod echilibrat și armonios, această energie Pentru că ea este resursa puterii personale, resursa vitalității fizice și o infinită resursă a creativității și a inteligenței.

Acesta este motivul pentru care am creat un program special, un program care oferă oportunitatea bărbaților de a se conecta întru un mod diferit cu această resursă de energie și de vitalitate, un program format din 12 pași,  12 etape structurată în mod logic și eficient, astfel încât orice bărbat care are dorință și curiozitate poate să ajungă în situația de a controla această energie, într-o manieră relaxată și detașată.

Programul se desfășoară pe o perioadă de 30 de zile, fiind structurat astfel încât în fiecare săptămână există două întâlniri. Structura acestor întâlniri este foarte intuitivă, sunt abordate elemente de natură teoretică și foarte multe elemente de natură practică, astfel încât la sfârșitul acestui program, persoanele care au avut curiozitatea și curajul de a se antrena în acest proces, vor ajunge în situația de a controla această resursă extraordinară între o manieră foarte lejeră.

Detalii program

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

Masculinitatea are câteva caracteristici speciale: voință, decizie, hotărâre, putere, fizică, intelect și o puternică energie internă. Toate acestea sunt rolul evoluției noastre ca și bărbați. Însă toate aceste lucruri au o sursă  internă, o resursă de energie cu un potențial aproape infinit, energia sexuală masculină.

Fiecare bărbat are obligația de a controla, în mod echilibrat și armonios, această energie Pentru că ea este resursa puterii personale, resursa vitalității fizice și o infinită resursă a creativității și a inteligenței.

Acest program îți propune o explorare profund a unei extraordinare resurse de energie:  energia creatoare, energia care stă la baza vieții, energia prin care însăși viața experimentează.

 

Ce vei învăța în acest program?

 

modul simplu detașat și direct de conectare cu energia creativă

 

felul potrivit de raportare la energia  creativă

 

înțelegerea modului în care funcționează anatomia masculină

 

înțelegerea cauzelor care blochează această  energie personală

 

experimentarea în mod personal și direct a acestei energii 

 

controlul detașat și sănătos al energiei Interne

 

moduri de transformare a acestei energii Interne în  vitalitate și putere personală

 

moduri prin care poți depozita această energie pentru a o putea folosi în situațiile de criză

 

deblocarea,  gestionarea, cultivarea și circularea Energiei Interne

 

moduri simple și clare prin care puteți transforma această energie  în putere personală și întru o resursă inepuizabilă de voință claritate și Creativitate

Întrebări generale

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

Care sunt condițiile pentru a putea participa la acest program?

Programul se adresează exclusiv bărbaților. Mai mult decât atât, se adresează acelor bărbați care sunt angrenați într o relație stabilă sau care își doresc o astfel de relație. Este esențial ca persoanele care doresc să se antreneze în acest proces să  să fie animate de o puternică voință și dorință de transformare interioară.

Este necesar ca fiecare  bărbat care dorește să treacă prin acest proces să  să fie responsabil și să își asume în totalitate puterea interioară și felul în care o va folosi în viitor.

De asemeni este important ca fiecare persoană care dorește să parcurgă acest proces să poate să îl susțină din punct de vedere financiar..

 

Cât durează acest program și care este agendă sa?

Am structurat acest program pe durata a 30 de zile,  cu întâlniri bisăptămânale, astfel încât să se poată crea o anumită continuitate în cadrul căreia procesul de învățare și de experimentare să aibă un succes maxim.

 

Care este prețul acestui program?

Orice transformare personală, orice explorare în zona resurselor interioare necesită o cunoaștere particulară  și un suport din partea unui consilier. Acestă suport creează o anumită experiență care Atrage după sine o transformare interioară și o conectare mult mai profundă cu resursele personale.  Această conectare și conștientizare creează un potențial enorm pentru viitoare experiențe motiv pentru care este nevoie de o anumită asumare personală, psihologică și financiară.

Un astfel de program nu poate să fie cuantificat ficat în bani,  deoarece resursele pe care le activează sunt de neprețuit. Însă datorită motivelor de ordin administrativ acest program are un preț.  Pentru aceia dintre voi care doriți să explorați acest tărâm al masculinității între o manieră diferită ușa mea este deschisă pentru a comunica și pentru a găsi împreună cele mai bune soluții de ordin financiar și administrativ

 

La ce ma ajuta acest program?

Înainte de toate, după cum spuneam la începutul acestei povești, masculinitatea este definită prin această putere interioară, iar puterea interioara este susținută de energia personală, iar energia personală are nevoie să fie cultivată întreținută și multiplicată.

 Acest program,prin structura sa,  te ajuta în toate planurile vieții:

 

 • în planul personal  te poate susține prin creșterea, în mod natural, a energiei interioare, astfel încât să poți face față, mult mai simplu și mai ușor, tuturor provocărilor vieții
 • În plan relațional te poate ajuta între o manieră excepțională, datorită faptului că viața sexuală este o cheie esențială în ecuația relației.  Așa că, acest program îți poate transforma, într-o manieră extrem de profundă și de puternică, relația de cuplu
 • în plan profesional, odată ce atitudinea interioară se schimbă, odată ce energia personală, în mod natural, crește, odată ce stima de sine se dezvoltă, apar în mod firesc oportunități noi.  

 


Acest program este ideal pentru orice bărbat aflat în funcție de conducere, pot fi funcții de conducere care au legătură cu locul în care lucrează, sau funcții de conducere ale propriei existențe. Pentru că una dintre funcțiile esențiale ale bărbatului este  aceea de a conduce propria existență. 

 

 Acest program este una dintre rarele oportunități prin care ne putem activa o resursă de energie naturală, astfel încât să avem atitudinea potrivită, energia potrivită și împreună cu viziunea potrivită să ne putem coordona și direcționa viața între o manieră plină de putere, voință și claritate.

Dacă simți că aceste lucruri ți se potrivesc, dacă dorești să treci la următoare tapa a experienței vieții, dacă ești pregătit să Îți asumi această transformare personală, ușa mea este deschisă pentru a găsi cele mai bune soluții pentru a Duce la bun sfârșit această provocare.

Pentru a stabili împreună o  programare vă recomand să folosiți metodele de conectare  oferite de către acest site. (click pe text)