• Cabinet Individual de Psihologie

  Programe pentru descoperire personală

  Programele pentru dezvoltare personală au fost structurate astfel încât să vină în întâmpinarea nevoilor tale specifice. Parcurgând Harta Vieţii şi devenind conştient de Planurile Vieţii poţi să faci alegeri diverse cu privire la direcţia în care vrei să iţi îndrepţi energia şi acţiunea.

  Detalii PROGRAMĂRI ŞI CONTACT

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

Programele pentru dezvoltare personală au fost structurate astfel încât să vină în întâmpinarea nevoilor tale specifice. Parcurgând Harta Vieţii şi devenind conştient de Planurile Vieţii poţi să faci alegeri diverse cu privire la direcţia în care vrei să iţi îndrepţi energia şi acţiunea. Acordând, în mod echilibrat, atenţie corpului, minţii şi sufletului, ai şansa unei vieţi împlinite şi armonioase. Îţi propun o serie de module, acesibile şi uşor de urmat, prin care ai oportunitatea să te conectezi cu resursele tale personale, să le descoperi (sau să le redescoperi), şi să le foloseşti la capacitatea lor maxima.

Temele acestor programe au fost alese, așa după cum spuneam, în acord cu acele provocări cu care, în cadrul Cabinetului, m-am întâlnit cel mai des.

Aceste teme au legătură cu integrarea sexualității masculinecreșterea energiei personale, stima de sine și creșterea încrederii în sinetransformarea relației dintre o relație mediocră între o relație excelentă.

Toate aceste programe au o structură foarte simplă, foarte clară și foarte eficientă.Ele se desfășoară, de cele mai multe or,i pe o durată fixă, sunt însoțite de un suport informațional sub forma unor cărți, cursuri video sau alte materiale media și, mai mult decât atât, toți  aceea ca care parcurg aceste programe beneficiază de un anumit tip de consultanță personală facilitată de tehnologia actuală.

 • Cabinet Individual de Psihologie

  Integrarea sexualității masculine

  Știi cum să transform energia ta sexuală masculină pentru o resursă? Ești conștient de faptul că tot Acest potențial personal se poate transforma în infinită sursă de creativitate și de putere personală? Vrei să afli cum într un mod simplu ușor și eficient poți dobândit controlul total al acestei resurse extraordinare?

  Detalii PROGRAMĂRI ŞI CONTACT
  Integrarea sexualității masculine